Read the articles on The Network Pages →
Plattegrond van de TU/e.
Plattegrond van de TU/e: zoek hierin kortste paden en rondwandelingen.

Op het gebied van netwerken biedt de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) een opzet voor een profielwerkstuk over grafentheorie,zie Profielwerkstuk Grafentheorie. De focus ligt hierbij op het vinden van kortste paden in grafen (netwerken) en zogenaamde rondwandelingen.

  • Update

    Het belang van wiskunde leren op het voortgezet onderwijs

    Heeft u zich ooit eens afgevraagd hoe u wiskunde interessant kunt maken in het dagelijkse leven van leerlingen?
    Lees verder
  • Article

    De Stelling van Descartes

    Deze lesmodule, geschreven voor leerlingen aan het einde van de onderbouw of begin van de bovenbouw HAVO/VWO, behandelt twee stellingen uit de meetkunde: de stelling van Euler voor veelvlakken, en de stelling van Descartes.
    Lees verder
  • Article

    Het Raadsel Enigma

    Deze lesmodule over Enigma komt vanuit de wiskunde, maar is in feite een interdisciplinaire les, dat de vakken Wiskunde, Geschiedenis en Duits omvat. Geschikt voor leerlingen Wiskunde A en Wiskunde D.
    Lees verder
  • Update

    Winnaars van de NETWORKS-challenge

    Tektonische puzzels en het doel van het leven. Wist u dat deze onderwerpen gerelateerd zijn aan Netwerken? Ontdek meer via de twee winnende films van de NETWORKS-challenge!
    Lees verder
  • Article

    Masterclass NETWORKS goes to school 2024

    In November 2024 a masterclass on networks and algorithms will be organised by the mathematics research program NETWORKS. Teachers and school students at the level of VWO 5-6 are welcome to join this two-day masterclass, no specific prior knowledge is needed, only enthousiasm about mathematics!
    Lees verder